Sager

Da vi sammen med Lie-Nielsen planla en forhandlerservice her i Norge gjorde vi det med tanke på høvler og stemjern i første rekke. Vi har, som veldig mange, vært svært fornøyd med sager fra Japan og tenkt at ingenting kan skjære mer presist og renere enn det. Thomas Lie-Nielsen anbefalte meg likevel å prøve ut sagene han lager. Resultatet er at ...

Da vi sammen med Lie-Nielsen planla en forhandlerservice her i Norge gjorde vi det med tanke på høvler og stemjern i første rekke. Vi har, som veldig mange, vært svært fornøyd med sager fra Japan og tenkt at ingenting kan skjære mer presist og renere enn det. Thomas Lie-Nielsen anbefalte meg likevel å prøve ut sagene han lager. Resultatet er at vi idag bruker Lie-Nielsen sagene 90% av tiden og selvfølgelig lagerfører dem og anbefaler dem. Disse sagene og Japansager representerer to forskjellige tradisjoner med hver sine kvaliteter. Men her får du tradisjonelle bakksager og panelsager som du kan skjære effektivt med, som vil vare i generasjoner og som du selv setter opp og tilpasser ditt eget behov og bruk.

Sager er som høvler designet til å løse forskjellige oppgaver og kan deles i to hovedkategorier. En for ripping, saging i fiberretningen; og en for kapping, saging på tvers av fiberretningen. Ingen sager gjør begge deler godt. Vi har valgt ut og fører de fem sagene som du trenger i et komplett verksted.

Mer

Sager Det er 6 produkter.

Viser 1 - 6 av 6 produkter
Viser 1 - 6 av 6 produkter