Kurs med Deneb Puchalski

Kurs med Deneb Puckalski

13.-17. september er det endelig klart for kurs hos No-10 i Lyngør. Kurset var opprinnelig planlagt i 2020, men ble utsatt pga Covid 19. Selvom det fortsatt er noe usikkerhet knyttet til anbefalinger/restriksjoner fremover i tid, velger vi nå å åpne for reservering. Det betyr at du nå kan melde deg på ved å betale en res...

Kurs med Deneb Puckalski

13.-17. september er det endelig klart for kurs hos No-10 i Lyngør. Kurset var opprinnelig planlagt i 2020, men ble utsatt pga Covid 19. Selvom det fortsatt er noe usikkerhet knyttet til anbefalinger/restriksjoner fremover i tid, velger vi nå å åpne for reservering. Det betyr at du nå kan melde deg på ved å betale en reserveringsavgift på 250,- Dette er ikke en bindende påmelding, men en reservasjonsmulighet. Når alle detaljer rundt Covidrestriksjoner er avklart, og kurset med sikkerhet vil gjennomføres, sender vi faktura på kursavgift (med fradrag for påmeldingsavgift) til de som har reservert plass. Vi kjører kurset med minimum 10, maksimum 15 deltagere. Hvis kurset ikke kan gjennomføres pga reiserestriksjoner, vil de som har meldt seg på få tilbakebetalt reservasjonsavgiften.

De første 15 som melder seg er sikret plass. Vi åpner i tillegg for 10 reservasjoner på venteliste. Hvis det skulle oppstå endring i anbefalinger som følge av Covid, planlegger vi gjennomføring i November. Har du reservert plass, vil du i så fall få informasjon og tilbud om dette.

Kurset går over 5 fulle dager og er todelt. Det innledes med en grunnleggende gjennomgang av håndverktøy, sliping og teknikker. Del 2 handler om å bygge en solid transportabel verktøykasse utelukkende med håndverktøy. 

Deneb har vært sentral som kursleder hos Lie-Nielsen gjennom mange år, har lang erfaring i undervisning og kurset vil tilrettelegges for å passe det nivået den enkelte befinner seg på. Du vil få stort utbytte av kurset enten du er svært erfaren eller nybegynner. Vi har også lærer som kan assistere Deneb for å styrke mulighet for individuell oppfølging og løse evt språklige utfordringer. Deneb underviser på engelsk. 

Kurset starter mandag 13. september kl 10:00 og avsluttes fredag 17.september kl 18:00. 

Kurssted er Lyngør gamle skole, et tradisjonsrikt bygg fra 1870 som gir inspirerende rammer for et slikt kurs. Espen og Frida driver skolen som kurssenter og møteplass på helårsbasis. Vi legger opp til muligheter for turer i og omkring lyngør, kanskje en fisketur hvis været tillater det.

Kursavgift er 11 000,- Dette inkluderer frokost, lunsj og middag samt materialer og beslag til kursprosjektet.

Du vil motta liste over anbefalt verktøy samt mer detaljert informasjon ved påmelding.

Mer

Kurs med Deneb Puchalski Det er ingen produkter i denne kategorien.