Tilbehør - vedlikehold

Redskapene fra Lie-Nielsen trenger lite vedlikehold. De er laget for å vare i generasjoner. De trenger imidlertid å bli beskyttet for skadelige omgivelser i form av fukt, andre redskaper eller under transport. Det viktigste du trenger er olje. Vi anbefaler Jojoba-olje eller Cameliaolje. Begge er etsefrie naturlige oljer som beskytter verktøyet m...

Redskapene fra Lie-Nielsen trenger lite vedlikehold. De er laget for å vare i generasjoner. De trenger imidlertid å bli beskyttet for skadelige omgivelser i form av fukt, andre redskaper eller under transport. Det viktigste du trenger er olje. Vi anbefaler Jojoba-olje eller Cameliaolje. Begge er etsefrie naturlige oljer som beskytter verktøyet mot rust. Gjør det til en vane å gå med en mikrofiberklut og tørk over etter endt dag i verkstedet og barnebarna dine vil ha den samme gleden av verktøyet som du.

Vi fører også et utvalg av læretuier som er tilpasset de produktene man ofte tar med seg eller som er mest utsatt for skade.

Mer

Tilbehør - vedlikehold  Det er 19 produkter.

Underkategorier

  • Høvelstål

    Kniv, jern, tann, blad, stål. Kjært barn har mange navn heter det. Kanskje er viktigheten av den delen av høvelen som faktisk kutter i veden, grunnen til at den kalles mye forskjellig. Høvelstålet og eggen er selve hjertet i høvelen din. Det er den viktigste enkeltbestanddelen. Høvelgodset kan være verdens mest presise og vakre uten at det har noen som helst betydning uten et godt høvelstål. Skarpheten på eggen dikterer sammen med stålkvaliteten resultatet du oppnår.

    Med et ekstra høvelstål eller to kan du endre karakteristikk og utvide høvelens bruksområde betraktelig.

  • Skrujern
per side
Viser 1 - 12 av 19 produkter
Viser 1 - 12 av 19 produkter