Annet

Under denne kategorien finner du annet nødvendig verktøy og redskaper som kompletterer verkstedet ditt. Her finner du også bøker, ekstra høvelstål, tilbehør og vedlikeholdsutstyr. Noen av produktene er levert av andre kvalitetsprodusenter og vi har valgt ut noen enkelte hensiktsmessige produkter som vil fungere fint i samarbeid med produktene fr...

Under denne kategorien finner du annet nødvendig verktøy og redskaper som kompletterer verkstedet ditt. Her finner du også bøker, ekstra høvelstål, tilbehør og vedlikeholdsutstyr. Noen av produktene er levert av andre kvalitetsprodusenter og vi har valgt ut noen enkelte hensiktsmessige produkter som vil fungere fint i samarbeid med produktene fra Lie-Nielsen.

Mer

Annet  Det er 43 produkter.

Underkategorier

 • Måle- /merkeverktøy

  Den største utfordringen i en sammenføyning eller finsnekkerprosjekt er å legge ut nøyaktige mål og merker. Har man først et presist mål, riss eller snitt, vil redskapene dine lettere kunne følge nøyaktig. Under denne kategorien følger et utvalg produker fra Lie-Nielsen og andre kvalitetsprodusenter som vi mener er en nødvendig for å produsere presise emner.

 • Skjerpeverktøy

  Selv den beste høvel eller det fineste stemjern er verdiløst uten en skarp egg. Vi har valgt å representere og føre de samme slipestenene som Lie-Nielsen anbefaler. Dette er stener som er harde nok til å kutte A2 stål og tradisjonelt verktøystål effektivt. De er enkle å holde flate og trenger, i motsetning til de fleste alternative japanske stener, kun å sprayes med vann før og under bruk. Vi lagerfører hele utvalget av steiner fra Ohishi: 220, 600, 1000, 3000, 6000, 8000, 10000 samt kombinasjonsteinene 1000/8000 og 3000/10000. I tillegg har vi en nagurastein som lager litt løs slipepasta på poleringssteinene.

 • Tilbehør - vedlikehold

  Redskapene fra Lie-Nielsen trenger lite vedlikehold. De er laget for å vare i generasjoner. De trenger imidlertid å bli beskyttet for skadelige omgivelser i form av fukt, andre redskaper eller under transport. Det viktigste du trenger er olje. Vi anbefaler Jojoba-olje eller Cameliaolje. Begge er etsefrie naturlige oljer som beskytter verktøyet mot rust. Gjør det til en vane å gå med en mikrofiberklut og tørk over etter endt dag i verkstedet og barnebarna dine vil ha den samme gleden av verktøyet som du.

  Vi fører også et utvalg av læretuier som er tilpasset de produktene man ofte tar med seg eller som er mest utsatt for skade.

 • No-10 Gavekort

  Her kan du gi den perfekte link til noen som er glad i deg. Du eller de som mottar linken kan kjøpe gavekort i nettbutikken.

  Gavekortet er personlig og kan når som helst benyttes ved kjøp av produkter i nettbutikken, kjøp av kurs, eller ved handel i vårt verksted i Lyngør. Eieren av gavekortet tar ganske enkelt kontakt via "kontakt" på våre nettsider og får dermed oppfylt sine ønsker.

  Gavekortene kommer i tre verdier og valør og antall bestilles ved kjøp.

 • Høvelstål

  Kniv, jern, tann, blad, stål. Kjært barn har mange navn heter det. Kanskje er viktigheten av den delen av høvelen som faktisk kutter i veden, grunnen til at den kalles mye forskjellig. Høvelstålet og eggen er selve hjertet i høvelen din. Det er den viktigste enkeltbestanddelen. Høvelgodset kan være verdens mest presise og vakre uten at det har noen som helst betydning uten et godt høvelstål. Skarpheten på eggen dikterer sammen med stålkvaliteten resultatet du oppnår.

  Med et ekstra høvelstål eller to kan du endre karakteristikk og utvide høvelens bruksområde betraktelig.

 • Bøker - Skolering - Kurs

  No-10 tilbyr i skjerping og bruk av håndverktøy.

  Et av våre mål er å reintrodusere interessen for bruk av tradisjonelt håndverktøy. Vi vil vise at håndverktøy i mange tilfeller er mer effektivt enn maskinelle alternativer. Men det viktigste er å gi deg kunnskap til selv å lage det du ønsker, i stedet for at en maskin gjør det for deg og dikterer resultatet.

  Derfor vil vi tilby kurs for å formidle nødvendig kunnskap og teknikk for at du skal få full glede av verktøyet. Verkstedet vårt skal bygges om og kurs blir annonsert når det er klart for aktivitet igjen.

  Vi kan også idag tilrettelegge for kortere kurs, gjennomganger av verktøy for enkeltpersoner eller små grupper etter eget definert behov. Slike kurs koster fra 1.000,- til 1.500,- pr dag alt etter hvor mange som skal delta. Ta kontakt pr e-post for å sette opp avtaler.

  Her finner du også et utvalg bøker og opplæringsvideoer som er nyttig for videreutvikling av ditt håndverk.

per side
Viser 1 - 12 av 43 produkt
Viser 1 - 12 av 43 produkt