Kursreservasjon

Ny

Kurset er fullbooket. Du kan sende oss en epost om du ønsker å stå på venteliste i tilfelle avlysninger.

Her kan du reservere plass til kurs hos No-10 i Lyngør. Kurset går over 5 dager. Fra og med mandag 13.september til og med fredag 17.september.

Mer detaljer

Dette produkter er ikke lenger på lager

250,00 kr

inkl. mva

Mer informasjon

Bestillingen sikrer deg plass på kurset, men er ingen bindende påmelding. Du vil få tilsendt faktura på kursavgift senere i sommer. Du vil du få refundert reservasjonsavgiften om du ikke ønsker å delta.

Kurset går over en hel uke, med undervisning 9:00-17:00 hver dag med unntak av første dag som har oppstart kl. 10:00. Kursleder er Deneb Puchalski som har vært sentral hos Lie-Nielsen som produktdemonstratør og kursholder for studenter på alle nivåer i en årrekke. Deneb er utdannet møbelsnekker, har besøkt oss før og lagt sin elsk på Lyngør. Dette blir den første utenlandsturen Lie-Nielsen gjennomfører etter et år hvor all reisevirksomhet har vært nedstengt.

Kursprosjekt

Kursprosjektet er bygging av en portabel snekkerkasse med glideskuffer, hengslet lokk, interiørdetaljer tilpasset verktøyet ditt. Ved å gjennomgå denne byggeprosessen vil du, uansett om du er nybegynner eller viderekommen, få ny kunnskap og teknikk som er overførbart til mange andre prosjekter. Du vil også stifte bekjentskap og dele erfaringer og opplevelser med andre som deler din interesse for arbeid med håndverktøy. 

Kursavgift er 11.000,- som inkluderer frokost, lunsj, middag samt materialkostnader til byggeprosjektet.

Kurssted er Lyngør gamle skole på Holmen i Lyngør. Det vil bli muligheter til utflukter og båtturer hvis vær og forhold ligger an til det. Du får også tilgang til sløydsal utenom kurstiden.

Du velger selv overnattingsalternativer:

Lyngør skoleLyngør skole: Du kan velge å bo på kursstedet i en av to leiligheter i selve skolebygget. Ta kontakt med Espen på espenmoseidjord@hotmail.com for nærmere informasjon og oppgi at du skal på kurs hos No-10.

Lyngør Fyr: Du kan reservere rom på Lyngør fyr https://www.oslofjorden.org/produkt/lyngor-fyr/ og bo spektakulært til i havgapet.

Hotell Lyngørporten: Du kan reservere rom på hotell Lyngørporten https://lyngorporten.no på fastlandet hvis du ønsker et mer komfortabelt og privat overnattingstilbud.

No-10 arrangerer transport til kursstedet både fra hotell og fra fyret.

Nærmere informasjon om kursinnhold, verktøy du trenger og annen informasjon kommer  sammen med faktura for påmelding.

Kommentarer

Skriv en omtale

Kursreservasjon

Kursreservasjon

Kurset er fullbooket. Du kan sende oss en epost om du ønsker å stå på venteliste i tilfelle avlysninger.

Her kan du reservere plass til kurs hos No-10 i Lyngør. Kurset går over 5 dager. Fra og med mandag 13.september til og med fredag 17.september.