Bøker - Skolering - Kurs

No-10 tilbyr i skjerping og bruk av håndverktøy.

Et av våre mål er å reintrodusere interessen for bruk av tradisjonelt håndverktøy. Vi vil vise at håndverktøy i mange tilfeller er mer effektivt enn maskinelle alternativer. Men det viktigste er å gi deg kunnskap til selv å lage det du ønsker, i stedet for at en maskin gjør det for deg og dikterer...

No-10 tilbyr i skjerping og bruk av håndverktøy.

Et av våre mål er å reintrodusere interessen for bruk av tradisjonelt håndverktøy. Vi vil vise at håndverktøy i mange tilfeller er mer effektivt enn maskinelle alternativer. Men det viktigste er å gi deg kunnskap til selv å lage det du ønsker, i stedet for at en maskin gjør det for deg og dikterer resultatet.

Derfor vil vi tilby kurs for å formidle nødvendig kunnskap og teknikk for at du skal få full glede av verktøyet. Verkstedet vårt skal bygges om og kurs blir annonsert når det er klart for aktivitet igjen.

Vi kan også idag tilrettelegge for kortere kurs, gjennomganger av verktøy for enkeltpersoner eller små grupper etter eget definert behov. Slike kurs koster fra 1.000,- til 1.500,- pr dag alt etter hvor mange som skal delta. Ta kontakt pr e-post for å sette opp avtaler.

Her finner du også et utvalg bøker og opplæringsvideoer som er nyttig for videreutvikling av ditt håndverk.

Mer

Bøker - Skolering - Kurs Det er 9 produkter.

Viser 1 - 9 av 9 produkt
Viser 1 - 9 av 9 produkt